Barış Kerim Cesur Amasya ve Merzifon’da: Fotoğraf Fırtınası Başlıyor

Barış Kerim Cesur

Ünlü fotoğraf sanatçısı, TFGK Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü kurucusu ve oyuncu Barış Kerim Cesur, Merzifon Belediyesi’nin davetlisi olarak Amasya ve Merzifon’a geliyor. 17-22 Ekim tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenleyecek olan Cesur, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini objektifine yansıtacak.

Cesur, 17 Ekim’de Merzifon’a gelerek, 18 Ekim itibarıyla ilçeyi ve Amasya merkezini fotoğraflamaya başlayacak. Ayrıca, bir radyo programına da katılacak olan sanatçı, 20 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Foto Safari etkinliği ile fotoğraf severlerle buluşacak. Merzifon Belediyesi binası önünden başlayacak etkinlikte, katılımcılar Merzifon’un güzelliklerini birlikte keşfedecek ve fotoğraflayacak. Aynı gün, Akif Gülle Kültür Merkezi’nde bir fotoğraf sunumu ve söyleşi-konferans düzenleyerek, programlarını sonlandıracak olan Cesur, 22 Ekim’de şehirden ayrılacak.

Etkinlikler hakkında konuşan Barış Kerim Cesur, “Amasya ve Merzifon’da güzel ve kaliteli fotoğrafların çekileceği, keyifli bir zaman geçireceğimiz etkinlikler diliyorum. Özellikle genç fotoğraf meraklılarının katılım göstermesini ve kadrajlarına yenilik katmalarını temenni ediyorum,” dedi.

Fotoğraf tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu etkinlikler, Amasya ve Merzifon’un tanıtımına da katkı sağlayacak.

Haber: Tayfun Yiğit

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Barış Kerim Cesur Amasya ve Merzifon’da: Fotoğraf Fırtınası Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!