Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Bayazıt Sağlık Bakanı Faheretin Kocaya Tokata Yapılan Sağlık Hizmetlrinden Dolayı Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Tokat Milletvekili Yusuf Bayazıt ve Anayasa Komisyonu Başkanı,Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, Bakan Koca’ya Tokat’ta kendilerine gösterilen ilgi ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Bayazıt ,sağlık alanındaki gelişmeler ve Tokat ilinin sağlık hizmetleri üzerine görüş alışverişinde bulunmak üzere Bakan Koca ile bir araya geldiler. Ziyaretleri sırasında, Bakan Koca’ya Tokat halkının sağlık hizmetlerine olan ilgisinin ve desteğinin altını çizdiler. Ayrıca, Bakan Koca’nın liderliğindeki sağlık politikalarının Tokat ve Türkiye genelindeki olumlu etkilerini takdirle karşıladılar.

Tokat Milletvekili Yusuf Bayazıt, Bakan Koca’ya hitaben, “Tokat’ta bize gösterdiğiniz ilgi ve nazik misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. Sağlık hizmetlerindeki başarılarınız ve çabalarınız, Tokat halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılama konusundaki güvenlerini artırıyor. Sizin liderliğiniz altında gerçekleşen sağlık politikaları, Tokat’ın sağlık alanındaki gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Bu yöndeki çalışmalarınızda size başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret, sağlık alanında yapılan çalışmaların ve bakanlığın ilgi çekici gelişmelerinin paylaşıldığı verimli bir görüşmeyle sona erdi. Tokat Milletvekili Yusuf Bayazıt ve Anayasa Komisyonu Başkanı, Bakan Koca’ya tekrar teşekkür ederek veda etti.Bu nazik ziyaret, Tokat’ın sağlık hizmetleri alanındaki başarılı işbirliğini ve devam eden desteği vurguladı.

 

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Anayasa Komisyonu Başkanı ve Tokat Milletvekili Yusuf Bayazıt Sağlık Bakanı Faheretin Kocaya Tokata Yapılan Sağlık Hizmetlrinden Dolayı Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!