Büyükekşi, EURO 2024 açılışı öncesi FIFA ve UEFA başkanları ile buluştu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi FIFA ve UEFA yetkilileri ile görüşmeler yapmıştır. Ayrıca F Grubu’ndaki diğer ülke futbol federasyon başkanlarıyla da diyalog halinde bulunmuş, maçları birlikte izlemiş ve uluslararası platformda Türk futbolunu temsil etme önemini vurgulamıştır.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA ve UEFA Yetkilileri ile Buluştu

TFF Başkanı Büyükekşi, Avrupa Futbol Şampiyonası Öncesi Önemli Temsilcilerle Bir Araya Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde gerçekleşen etkinliklerde FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya geldi. Ayrıca F Grubu'ndaki diğer ülke futbol federasyon başkanlarıyla da bir araya gelen Büyükekşi, önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Büyükekşi, F Grubu Rakiplerinin Başkanlarıyla da Görüştü

Maç öncesi yapılan açılış töreni etkinliklerinde FIFA ve UEFA yetkilileri dışında F Grubu'ndaki diğer ülke temsilcileriyle de bir araya gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çekya, Gürcistan ve Portekiz Futbol Federasyonu Başkanları ile başarılı ve centilmence maçlar temennisinde bulundu. Ayrıca Büyükekşi, lüksamburg, Arnavutluk ve İsviçre Futbol Federasyonu başkanlarıyla da görüşerek önemli konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Maçları Birlikte İzlediler

Münih'te gerçekleşen Almanya – İskoçya maçını birlikte izleyen Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 hakkında görüş alışverişinde bulunduğu maçı FIFA ve UEFA yetkilileri ile ülke federasyon başkanlarıyla birlikte takip etti. Başkan Büyükekşi, şampiyona öncesinde önemli temsilcilerle bir araya gelerek Türk futbolunun uluslararası alandaki önemini vurguladı.

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
Büyükekşi, EURO 2024 açılışı öncesi FIFA ve UEFA başkanları ile buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!