TOKAT BELEDİYE BAŞKANı YAZICIOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Tokat Bld.Bşk

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendiren özel günler olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Kurban Bayramı’nın dünyanın dört bir yanındaki zulümlerin son bulmasına vesile olmasını diledi.

Başkan Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Milletimizin ve bütün İslam Âleminin Kurban Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı’nın; Gazze’de, Arakan’da, Doğu Türkistan’da ve dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara, gariplere umut olmasını, zulmün, haksızlığın son bulmasına vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar paylaştıkça azalır. Bu bayramda da yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze çok daha sıkı sarılalım. Yüzyıllardır Darün Nasr (yardım edenler) diyarı olan Tokat’ımızın kültürünün özünde bu var. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpelim, onların hayır duasını alalım. Küçüklerimizi de sevindirelim. Çevremizde bize ihtiyacı olan insanların varlığını unutmayarak; akraba, eş ve dostlarımızı, öksüz ve yetimlerimizi her zamankinden daha fazla hatırlamaya özen gösterelim.

Tüm bu duygularla yaptığımız ibadetleri, kurbanlarımızı Rabbim kabul etsin. Aileniz, sevdikleriniz ve dostlarınızla birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni eder, Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.”

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
TOKAT BELEDİYE BAŞKANı YAZICIOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!