‘Turnike’ ilk provasını yaptı

Televizyon dünyasının ünlü ismi Mehmet Ali Erbil, "Turnike" programıyla ekranlara geri dönüyor. Neler Oluyor Hayatta programının sürpriz konuğu olan Erbil, yeni projesi hakkında heyecan dolu açıklamalar yaptı. Program, izleyicilere keyifli ve heyecan dolu anlar yaşatacak. 40 yıldır televizyon dünyasında yer alan Erbil, Turnike projesine yönelik tepkileri yanıtlarken Kanal D’de bayram günlerinde izleyicilerle buluşacağını duyurdu. Programa yarışmacı olarak katılmak isteyenler için temiz bir arabanın hediye edileceği bilgisi izleyicilerle paylaşıldı.

Mehmet Ali Erbil Yıllar Sonra "Turnike" Programıyla Geri Dönüyor!

Kanal D'nin Ünlü Sunucusu Mehmet Ali Erbil, Neler Oluyor Hayatta Programının Sürpriz Konuğu Oldu

İstanbul (İGFA) – Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Neler Oluyor Hayatta programının bugünkü sürpriz konuğu, yıllar sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanan duayen sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Programın sunucularından biri olan Mehmet Ali Erbil, Turnike adlı yeni projesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil, Turnike Programıyla Heyecan Dolu Anlar Yaşatacak

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in canlı yayına katılarak yaptığı açıklamalar stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Erbil, "Denizde gördüğünüz 5 adet şeyi söyleyin, 5 adet kapıyı açtırmanız gerekiyor." diyerek programın formatına dair ipuçları verdi. Turnike programına dair heyecanını dile getiren Erbil, "Gerçekten çok heyecanlıyım. Bayramda seyircilerimizle buluşmak için 24 saat boyunca 200 kişilik bir ekip ile çalışıyoruz." dedi.

Mehmet Ali Erbil: "Televizyonda 40 Yıldır Varım!"

Turnike projesiyle ilgili gelen tepkilere ve yapılan yorumlara da değinen Mehmet Ali Erbil, 40 yıldır televizyon ekranlarında olduğunu belirtti. Kendisine ait pek çok popüler ifadeyi TV dünyasına kazandıran Erbil, "Dobroski, Amanın amanın, Mehmet Ali Beeey" gibi söylemlerin kendisine ait olduğunu vurguladı. Ayrıca, Kanal D'de yayınlanan bir yarışma ile Cannes'da "En İyi Format" ve "En İyi Sunucu" ödüllerini kazanarak birincilik elde ettiğini söyledi.

Bayramda Kanal D Ekranlarında!

Mehmet Ali Erbil, ekrana ilk çıkışının İkinci Dünya Savaşı zamanına denk geldiğini espriyle belirtti. Bayramın birinci ve ikinci günü Kanal D'de ekranlara geleceklerini duyuran Erbil, izleyicilere şimdiden iyi bayramlar diledi.

Temiz Araba Hediye Edilecek!

Turnike programına yarışmacı olarak katılmak isteyenler için telefon numarasının ekranda paylaşılmasıyla gülüşmelere neden olan olayda, Nur Tuğba Namlı'nın numarayı okuması üzerine Erbil, "Hem de araba veriyoruz. Üstelik arabamız çok temiz, doktordan." diyerek izleyicileri güldürdü.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Keşfetmeye Devam Edin

0
tebrikler
Tebrikler
0
k_t_
Kötü
0
m_kemmel
Mükemmel
0
_zg_n
Üzgün
0
acayip
Acayip
0
komik
Komik
0
sinirli
Sinirli
‘Turnike’ ilk provasını yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Bakış Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!